Uimahallin kuntosali

Aukioloajat

Joka päivä klo 6.00 – 21.00

Aamupäivän klo 6.00 – 13.00 kuntosalitarjous 2 €

Kuntosaliohjaus 25,00€ / tunti + kertamaksu (sisältää ohjauksen enintään kahdelle henkilölle)

Kuntosalin käyttö lipunmyynnin aukioloaikojen ulkopuolisina aikoina edellyttää etukäteen hankittua sisäänpääsyyn oikeuttavaa korttia.

Kaikista uimahallin tiloista on poistuttava viimeistään klo 21.00

Kuntosalille saavat mennä harjoittelemaan vain yli 15-vuotiaat asiakkaat. Poikkeuksena ovat valmentajansa kanssa harjoittelevat nuoret, jotka ovat valmentajansa valvonnassa ja tämän vastuulla. Lipun oston yhteydessä tarkastetaan tarvittaessa kuntosalille menevän asiakkaan ikä.

Varustelu

Kuntosalilla on yli 30 laadukasta Gymleco-laitetta jokaisen kuntoilijan makuun. Lattiapinnoitteena on sopivasti joustava, pitävä ja vaimentava 8 mm kumimatto. Salin yhteydessä on wc.

Painopakalliset laitteet
Painopakkalaitteita on jokaisen helppo ja turvallinen käyttää. Ergonomiset istuinasennot, oikeanlaiset pehmusteet, luonnolliset liikeradat ja hyvät säädöt mahdollistavat sujuvan startin aloittelijoille sekä monipuolisen apuliikevalikoiman kokeneemmille harjoittelijoille.

Salilla olevat laitteet
Peck Deck Rintakone
Rintapunnerruskone
Pakarakone
Reiden lähentäjä/loitontajakone
Reisikoukistajakone
Reisiojentajakone
Selkäkone
Vartalonkiertokone
Hartiakiertokone
Vatsakone
Neliasema (ylätalja,alatalja,ojentajatalja ja ristikkäistalja)

Vipuvarsilaitteet
Gymlecon vipuvarsilaitteet ovat liikeradoiltaan kuntosalilaitteiden evoluution kärkeä. Liikeradat on suunniteltu ihmisen tuki- ja liikuntaelimistön luonnollisen toiminnan jatkeeksi. Tällainen ergonomia tarjoaa turvallisimman ja tehokkaimman harjoittelun sekä parhaat tulokset.

Salilla olevat levypainolaitteet
Pohjekone
Soutukone
Olkapunnerruskone
Vinopunnerruskone
Yläsoutukone
Jalkaprässi
Hack-kyykkylaite

Vapaat painot
Salilla on 1500 kiloa levypainoja tankoja ja vipuvarsilaitteita varten. Pieksämäen uimahallin kuntosali on saanut ensimmäisenä Suomessa uudet käyttäjäystävälliset levypainot. Uusia painoja on helppo käsitellä kun kahvoja on tarpeeksi, pinnoite on miellyttävän joustava ja vaimentava ja eripainoiset kiekot tunnistaa väreistä.

Käsipainovalikoima on yhden kilon painosta 60 kiloon saakka. Tukevat käsipainot on muotoiltu niin, että niistä saa hyvän otteen. Painot on sijoitettu pitkän peilin eteen, jossa on erilaisia säädettäviä harjoituspenkkejä.

Muut laitteet
Penkkipunnerruspenkki
Kyykkyräkki
Kyykkykehikko
Kulmatankoteline
Scott-teline
Dippiteline
Alaselkäpenkki
Vatsapenkki
Alavatsapenkki
Säädettävä tasa/vinopenkki
Säädettävä declinepenkki
Käsipainot 1-55kg, kahvakuulat 4-16kg, erilaisia tankoja, erilaisia taljakahvoja

Aerobiset laitteet
Lämmittely ja jäähdyttely on nautinnollista laadukkailla aerobisilla kuntoilulaitteilla. Voit polkea kuntopyörällä tai vaihtoehtoisesti spinningpyörällä. Salissa on myös korotettu malli Concept 2 soutuergometristä. Soutamiseen mielenkiintoa tuovat laitteessa olevat pelit. Käytössäsi on myös juoksumatto. Toiminnot ovat helppokäyttöiset, juoksunopeudelle ja kallistuskulmalle on pikavalinnat.

Laiteluettelo
Kuntopyörä
Crosstrainer
Spinningpyörä
Juoksumatto
Soutulaite

Viihde
Salille on asennettu tasokas äänentoistojärjestelmä: 12 kaiutinta ja subwoofer. Tämä mahdollistaa tasaisen äänenvoimakkuuden. Salin ääniä voi myös mykistää kolmessa eri lohkossa. Laitteessa on cd- ja usb-soittimet.

Salissa on myös taulutelevisio.

 

 

Yhteystiedot

Opintie 3, 76100 Pieksämäki

Aukioloajat: Auki joka päivä klo: 6.00 – 21.00

Kaikista uimahallin tiloista poistuttava viimeistään klo 21.00

Ennen klo 12 salille pääsee vain sarja- / kausikortilla

p. 044 799 5406 (kahvio)
p. 044 799 5225 (ohjaajat/valvojat)

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter