Koronarajoitukset ja vuodenvaihteen liikuntapaikkamuistio

21.12.2020

Koronarajoitukset ja vuodenvaihteen liikuntapaikkamuistio

Pieksämäen kaupungin perusturvalautakunta on linjannut jatkoa koronarajoituksille. Liikuntapalvelujen osalta nykyisillä rajoituksilla jatketaan 4.1.2021 saakka. Käytännössä rajoitukset tarkoittavat, että kaikki liikuntakiinteistöt ovat pois käytöstä ja ulkoliikuntapaikoilla on 10 hengen kokoontumisrajoitus.

Kuntalaiset, joilla on vuoden vaihteessa vanhentumassa liikuntaetuja (esim. Smartum), voivat olla yhteydessä uimahallin lipunmyyntiin (p. 050 571 6837) ja sopia tarkemmin etujen käyttämisestä.

Ulkoliikuntapaikkoja hoidetaan normaalin kunnossapito-ohjelman mukaisesti ja sääolosuhteiden ehdoilla. Latuja huolletaan tarvittaessa päivittäin siten, että ensimmäisenä valmistetaan Uhomäen 1 km ja 2 km ja tämän jälkeen latuverkoston runkoreitti. Latujen kunnossapidon tilannetta voi seurata Fluent -palvelussa. Jääkenttiä huolletaan myös normaalin ohjelman mukaisesti. Ainoat päivät, jolloin ei ole kunnossapitoa, ovat 24. ja 25.12. sekä 1.1. Kenttien aukioloa voi seurata Fluent -palvelussa.

4.1.2021 saakka voimassa olevat koronarajoitukset:

-Liikuntahallit on suljettu kaikilta käyttäjäryhmiltä. Rajoitus koskee seuraavia liikuntatiloja: Urheilutalo, Kontiopuiston liikuntahalli, Siilin sali, Virtasalmen Ojintalo ja Jäppilän monitoimitaloa.

-Uimahalli on suljettu. Hallin kaikki tilat (sisältäen allasosasto, kuntosali, ylä- ja alasali) on suljettu ja tämä koskee kaikkia asiakkaita ja käyttäjäryhmiä, myös koulujen uinninopetusta.

-Jäähalli on suljettu kaikilta käyttäjäryhmiltä.

-Koulujen liikuntasalit on suljettu kaikilta koulun ulkopuolisilta käyttäjiltä. Tämä koskee kaikenikäisiä käyttäjiä, myös kaikkia urheiluseuroja. Koulujen liikuntasaleilla tarkoitetaan seuraavia koulujen saleja: Harju, Kontiopuisto, Lukio (B-rakennus).

-Ulkoliikuntapaikoilla yli 10 hengen kokoontumiset on kielletty.

-Urheiluakatemian ryhmämuotoinen toiminta on tauolla.

-Kaikki seutuopiston ryhmät ovat etäopetuksessa.

[ssba]