Leviämisvaiheen rajoitukset liikuntapaikoille

7.12.2020

Leviämisvaiheen rajoitukset liikuntapaikoille

Aiempien koronarajoitusten lisäksi liikuntapaikoilla astuu voimaan leviämisvaiheen rajoitukset, jotka ovat voimassa 7. – 14.12.2020. Uusina rajoituksina voimaan tulevat seuraavat:

-Liikuntahallit suljetaan kaikilta käyttäjäryhmiltä.

-Jäähalli suljetaan kaikilta käyttäjäryhmiltä.

-Ulkoliikuntapaikoilla yli 10 hengen kokoontumiset on kielletty.

 

Edellisellä viikolla voimaan tulleet rajoitukset ovat aiemmin ilmoitetusti voimassa 21.12.2020 saakka. Aiemmat rajoitukset on seuraavat:

-Koulujen liikuntasalit suljetaan kaikilta koulun ulkopuolisilta käyttäjiltä. Tämä koskee kaikenikäisiä käyttäjiä, myös kaikkia urheiluseuroja. Koulujen liikuntasaleilla tarkoitetaan seuraavia koulujen saleja: Harju, Kontiopuisto, Lukio (B-rakennus).

-Liikuntahallit suljetaan kaikilta muilta käyttäjiltä paitsi alle 12-vuotiailta. Maksimiosallistujamäärä on 20 henkilöä. Rajoitus koskee seuraavia liikuntatiloja: Urheilutalo, Kontiopuiston liikuntahalli, Siilin sali, Virtasalmen Ojintalo ja Jäppilän monitoimitaloa.

-Uimahalli suljetaan kokonaan. Hallin kaikki tilat (sisältäen allasosasto, kuntosali, ylä- ja alasali) suljetaan ja tämä koskee kaikkia asiakkaita ja käyttäjäryhmiä, myös koulujen uinninopetusta.

-Jäähalli suljetaan kaikilta muilta käyttäjiltä paitsi alle 12-vuotiailta. Maksimiosallistujamäärä on 20 henkilöä.

-Ulkoliikuntapaikat, joissa harrastetaan ryhmämuotoista toimintaa, ovat käytettävissä enintään 18-vuotiaille käyttäjille. Maksimiosallistujamäärä on 20 henkilöä. Aikuisten ryhmissä tapahtuvaa liikuntaa tulee välttää myös ulkoliikuntapaikoilla.

-Urheiluakatemian ryhmämuotoinen toiminta keskeytyy rajoitusten ajaksi.

-Kaikki seutuopiston ryhmät siirtyvät etäopetukseen.

[ssba]