Liikuntapaikkojen rajoituksia lievennetään kiihtymisvaiheen tasolle

4.1.2021

Liikuntapaikkojen rajoituksia lievennetään kiihtymisvaiheen tasolle

Pieksämäki palaa koronan leviämisvaiheesta takaisin kiihtymisvaiheeseen, kuten muukin Etelä-Savo. Voimaan tulevat samat rajoitukset kuin joulukuun alussa. Tämä tarkoittaa, että joitakin liikuntapaikkoja voidaan avata osittain.

Seuraavat rajoitukset ovat voimassa 5.1.2021 alkaen toistaiseksi:

-Koulujen liikuntasalit on suljettu kaikilta koulun ulkopuolisilta käyttäjiltä. Tämä koskee kaikenikäisiä käyttäjiä, myös kaikkia urheiluseuroja. Koulujen liikuntasaleilla tarkoitetaan seuraavia koulujen saleja: Harju, Kontiopuisto, Lukio (B-rakennus).

-Liikuntahallit on suljettu kaikilta muilta käyttäjiltä paitsi alle 12-vuotiailta. Maksimiosallistujamäärä on 20 henkilöä. Rajoitus koskee seuraavia liikuntatiloja: Urheilutalo, Kontiopuiston liikuntahalli, Siilin sali, Virtasalmen Ojintalo ja Jäppilän monitoimitaloa.

-Uimahalli on kokonaan suljettu. Hallin kaikki tilat (sisältäen allasosasto, kuntosali, ylä- ja alasali) ovat kiinni ja tämä koskee kaikkia asiakkaita ja käyttäjäryhmiä, myös koulujen uinninopetusta.

-Jäähalli on suljettu kaikilta muilta käyttäjiltä paitsi alle 12-vuotiailta. Maksimiosallistujamäärä on 20 henkilöä.

-Ulkoliikuntapaikat, joissa harrastetaan ryhmämuotoista toimintaa, ovat käytettävissä enintään 18-vuotiaille käyttäjille. Maksimiosallistujamäärä on 20 henkilöä. Aikuisten ryhmissä tapahtuvaa liikuntaa tulee välttää myös ulkoliikuntapaikoilla.

-Urheiluakatemian ryhmämuotoinen toiminta on keskeytetty.

-Kaikki seutuopiston ryhmät ovat etäopetuksessa.

 

[ssba]