Uimahalli aukeaa ja aikuisten liikunta vapautuu

21.4.2021

Uimahalli aukeaa ja aikuisten liikunta vapautuu

Essoten alueella koronatilanne on parantunut ja alue siirtyy pandemian perusvaiheeseen. Pieksämäen liikuntapaikkojen osalta tämä tarkoittaa rajoitusten purkamista liikuntapaikoilla. Uudet, lievemmät rajoitukset astuvat voimaan perjantaina 23.4.2021 ja ne ovat voimassa 22.5.2021 saakka.

23.4.2021 alkaen rajoitukset ovat seuraavat:

-Uimahalli aukeaa pe 23.4. klo 14.00 ja on jatkossa auki rajatusti. Hallin allasosasto avoinna kaikille käyttäjäryhmille ilman ikärajausta. Maksimiyleisömäärä on 20 henkilöä per tila. Tämä tarkoittaa, että pukuhuoneissa, allasosastolla ja muissa tiloissa on jokaisessa erillinen 20 henkilön rajoitus. Uimahallin aukioloajat ovat seuraavat: ma-to 14.00-20.00, pe 14.00-19.00, la-su suljettu. Koulujen uimaopetus sekä allaskuntoutus ovat mahdollisia arkisin ennen hallin aukeamista.

-Uimahallin kuntosali on käytettävissä klo 6.00 – 21.00 joka päivä, myös viikonloppuisin. Kuntosalilla on 20 henkilön rajoitus. Lipunmyynti aukeaa pe 23.4. klo 14.00.

-Liikuntahallit (sisältäen kuntosalit), koulujen liikuntasalit ja uimahallin liikuntasalit ovat avoinna kaikille käyttäjäryhmille ilman ikärajausta. Kaikissa sisäliikuntatiloissa on 20 henkilön rajoitus. Rajoitus koskee jokaista tilaa erikseen. Isoimmissa saleissa erillisiä tiloja on mahdollista lohkoa väliverhoilla. Otteluiden ja turnausten järjestäminen on mahdollista. Tapahtumiin ja harjoituksiin ei kuitenkaan oteta yleisöä.

-Jäähalli pysyy suljettuna.

-Ulkoliikuntapaikat ovat vapaasti kaikkien käytettävissä.

Liikuntapaikoilla asioivien tulee noudattaa seuraavia terveysturvallisuussääntöjä:

-Valmentajat ja huoltajat käyttävät kasvomaskeja aina sisätiloissa.

-Huolehditaan käsi- ja yskimishygieniasta liikuntapaikoilla.

-Harrastusryhmät pysyvät koko ajan samoina.

-Liikuntatiloihin sisääntulo ja poistuminen porrastetaan ryhmien välillä.

-Pidetään turvavälit mahdollisuuksien mukaan ja lajien luonne huomioiden.

 

 

[ssba]