Unelmien liikuntapäivä keskiviikkona 10.5.17 klo 17.00 – 19.30 Hiekanpäässä

2.5.2017

Unelmien liikuntapäivä keskiviikkona 10.5.17 klo 17.00 – 19.30 Hiekanpäässä

Valtakunnallista Unelmien liikuntapäivää vietetään jo toisen kerran myös Pieksämäellä keskiviikkona 10.5.2017 Hiekanpään alueella. Unelmien liikuntapäivä on liikkumisen pop up-päivä, jolloin kaiken ikäiset ihmiset – vauvasta vaariin – kutsutaan mukaan liikkumaan omin tavoin ja keinoin. Tapahtuma tarjoaa kaiken ikäisille ja kuntoisille paljon hauskaa tekemistä ja erilaisia kokeilu mahdollisuuksia eri lajien parissa. Kaikille tapahtumaan osallistuville jaetaan oma passi, johon keräämällä viidestä eri lajikohteesta leiman tai puumerkin, saa lunastaa passilla kahden viikon sisällä ilmaisen uimalipun Pieksämäen uimahalliin. Seurat ovat koonneet tänä vuonna toiminnan esittelyjä niin sisälle kuin uloskin. Uimahallin alasalissa voi käydä kokeilemassa Non stop circuittia ja hikoilla kahvakuulassa,  uimahallissa voi kokeilla uida kuminauhaa vastaan ja pelastaa Pabloa.

Jäähallin edessä olevalla rekan lavalla esiintyvät Pieksämäen Voimistelijoiden telinejumppa III tytöt akrobatia esityksellään. Sitten alkuverrytyllään Kuntoseiskaa varten ja klo 18.00 voi lähteä kävelemään tai juoksemaan n. 7 km lenkin, joka on merkitty kulkemaan rantatietä pitkin. Jäähallissa voi kokeilla kuinka kovaa osaa lyödä jääkiekon maaliin. Sapa-03 pelaa jalkapallo-ottelun klo 18.00 tekonurmikentällä.  Urheilutalolla voi käydä lapset kokeilemassa temppurataa ja sieltä löytyy myös lapsille ja aikuisille lentopallon kokeilu mahdollisuus. Urheilutalolla voi myös kokeilla curlingia (pöytä- ja lattia). Ulkoalueella on mahdollisuus kokeilla tennistä sekä frisbeegolfia. Boccian saloihin pääsee myös tutustumaan ja pienimuotoiseen suunnistusreittiin voi osallistua.

Kanoottiseura ja Pieksämäen Vesiurheiluseura järjestävät Pieksänjärven vesiurheilukeskuksessa kanootin ja sup-laudan kokeilu mahdollisuuden.

Kanttiineista on mahdollisuus ostaa erilaisia juomia sekä pientä purtavaa.

Tapahtuman järjestämisen ovat mahdollistaneet Pieksämäen kaupunki, PSLiikunta, Pieksämäen Voimistelijat, Pieksämäen Curling, Tennis 70, Sapa, Tsemppi, Kanoottiseura ja Pieksämäen Vesiurheiluseura, Pieksän Kuutit, Frisbeegolffarit, Pips, Pieksämäen Eläkeläisseurat, Kisattaret ja PiVe.


#UNELMIENLIIKUNTAPÄIVÄ
www.unelmienliikuntapaiva.fi

[ssba]