Uudet rajoitukset sulkevat liikuntatiloja

30.12.2021

Uudet rajoitukset sulkevat liikuntatiloja

Heikentyneen koronatilanteen vuoksi Pieksämäen kaupungin liikuntapaikoille tulee uudet, tiukentuneet koronarajoitukset. Rajoitukset ovat voimassa 31.12.2021 klo 16.00 alkaen ja kestävät 13.1.2022 saakka.

Uudet rajoitukset:

-Uimahalli suljetaan yleisöltä. Hallia on mahdollista käyttää ainoastaan vuonna 2004 ja sitä myöhemmin syntyneiden ohjattuun harrastustoimintaan sekä lääkinnälliseen kuntoutukseen.

-Uimahallin kuntosali pysyy auki, samoin Kontiopuiston liikuntahallin kuntosali.

-Sisäliikuntatilat suljetaan. Sisäliikuntatiloja on mahdollista käyttää vain 2004 ja sitä myöhemmin syntyneiden ohjattuun harrastustoimintaan. Rajoitukset koskevat kaikkia sisäliikuntatiloja, eli seuraavia: Kontiopuiston liikuntahalli, Virtasalmen Ojintalo, Jäppilän monitoimitalo, Harjun, Kontiopuiston ja Maaselän koulujen salit sekä uimahallin ylä- ja alasalit.

-Jäähalli suljetaan. Vuonna 2004 ja myöhemmin syntyneiden ohjattu toiminta hallissa on mahdollista.

-Kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet kielletään 20.1.2022 saakka. Kielto ei koske enintään 50 henkilön yleisötilaisuuksia, joissa kaikille osallistujille on määritelty oma istumapaikka. Määritelty istumapaikka tarkoittaa nimikoitua tai numeroitua istumapaikkaa.

-Ulkoliikuntapaikat ovat käytettävissä ilman rajoituksia.

-Edellä mainitut rajoitukset eivät koske ammattiurheilua.

 

Uutista päivitetty 31.12.2o21 klo 9.50: Aluehallintovirasto korjasi ohjeistusta ja näin ollen kuntosalit saavat olla auki.

[ssba]