Uusi liikuntakeskus avaa ovensa

17.8.2018

Uusi liikuntakeskus avaa ovensa

POWER4LIFE LIIKUNTAKESKUS AUKEAA 1.9.2018

 

Uuden liikuntakeskuksen rakentaminen on lähtenyt Pieksämäellä hurjaa vauhtia liikkeelle. Tiloja remontoidaan parhaillaan ja suurimmat suuntaviivat alkavat olla kohdillaan. Vielä on kuitenkin paljon yksityiskohtia päätettävänä, taustatyötä tehtävänä ja Kangaskadun hallia remontoitavana ennen kuin ovet voidaan avata asiakkaille syyskuun alussa. Kun tieto uudesta salista julkaistiin touko-kesäkuun vaihteessa, se sai heti valtavan positiivisen vastaanoton. Tätä on selkeästi odotettu niin kuntoilijoiden kuin liikunnan aloittamista harkitsevien keskuudessa.

Power4Lifen jäsenyyksien ennakkomyynti aloitettiinkin heti kesäkuun alussa ja ennakkomyynti jatkuu aina elokuun loppuun saakka, jolloin on tavoitteena viettää Power4Lifen avajaisia. Ennakkomyynnin ajatuksena on, että mitä aiemmin liityt jäseneksi, sitä edullisemmin treenaat syksyn ensimmäiset kolme kuukautta. Toki Power4Lifen nettisivuilla www.power4life.fi ja facebookissa on jo nyt nähtävillä kattavasti tulevaa tarjontaa, joten ihan sikaa säkissä ei tarvitse ostaa.

Power4Lifella asiakkaat saavat laadukkaita hyvinvointia edistäviä palveluja ammattitaitoisen ja innostavan henkilöstön opastuksella. Palveluvalikoimaan kuuluu 24/7 avoinna oleva kuntosali ja crosstraining alue, laaja ryhmäliikuntatarjonta, personal training- ja ravintovalmennus, Firstbeat hyvinvointianalyysit sekä työhyvinvointipalvelut. Power4Life tähtää kaikessa toiminnassaan rennon ja viihtyisän ilmapiirin luomiseen. Positiivisuus, asiakaslähtöisyys ja avoimuus ovat toiminnan kivijalat. Power4Lifen palvelut on suunnattu erityisesti kuntoilijoille, terveysliikkujille, liikunnan aloittelijoille sekä painon pudottajille. Myös senioreille ja pienten lasten vanhemmille löytyy omat treenivuorot.

Ryhmäliikuntatarjonnan perustan luovat Les Millsin huippusuositut, lisensoidut tunnit, joiden lajivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin kehonhuoltoon, tanssiin kuin kestävyys- ja lihaskuntoharjoitteluunkin. Näitä samoja ominaisuuksia treenataan myös Powerin omilla tunneilla, joita ovat mm. fascia method, latino, zumba, warrior ja lavatanssit. Lavatansseista fuskun ja buggin alkeet kuuluvat viikko-ohjelmaan ja perjantai-illoista löytyy lavatanssien vapaa harjoitusvuoro. Lisäksi on suunnitteilla vierailevien tähtien, kuten tanssikoulu Wision ja tanssikoulu Antti Törmäsen, viikonloppukursseja.

Power4Lifen ryhmäliikuntatarjontaa täydentää kattava valikoima Les Millsin virtuaalitunteja. Virtuaalituntien idea on, että jokainen voi tulla treenaamaan kansainvälisten huippuohjaajien johdolla silloin, kun se itselle parhaiten sopii. Power4Lifen liikuntasali on varusteltu laitteistolla, jossa kosketusnäytöltä voi valita haluamansa tunnin ja tunti käynnistyy valkokankaalle automaattisesti. Osa virtuaalitunneista on ajastettu ryhmäliikuntakalenteriin ja lisäksi virtuaalitreenejä voi tehdä aina kun liikuntasali on vapaana.

Power4Lifella kuntosalitreenaajiakaan ei haluta jättää oman onnensa nojaan, vaan etenkin kuntosaliharjoittelua aloitteleville on tarjolla viikoittain sali abc -tunti, jossa personal trainer opastaa kuntosalilaitteiden käytössä, harjoitusliikkeiden valinnassa, treenitekniikoissa sekä sopivan vastuksen valinnassa. Lisäksi tunnilla on mahdollista saada vinkkejä sinulle sopivasta harjoitusohjelmasta.

Yksilöllisempää tukea liikunnan aloittamiseen, oman kunnon ja terveyden edistämiseen, painon pudottamiseen tai ravitsemuksen parantamiseen on tarjolla Power4Lifen personal training- ja ravintovalmennusten kautta. Valittavanasi on joko yksilö-, pienryhmä- tai verkkovalmennus. Pienryhmävalmennuksista syksyllä starttaa seuraavat ryhmät: Painonhallinta, FasciaMethod&ProMethod, Syömällä kuntoon, Sali ja Kehon muokkauksen ryhmät.

Tutustu tarkemmin tarjontaamme ja liity mukaan www.power4life.fi.

[ssba]