Power4you

Power4You:n kuntosali on rakennettu kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille asiakkaille. Meille on tärkeintä, että sinä pääset liikkumaan rennossa, viihtyisässä ja iloisessa ilmapiirissä. Asiakaspalvelumme palvelee sinua maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16-18 sekä lauantaisin klo 12-16. Mikäli olet jo asiakkaamme, pääset treenaamaan kuntosalille 24/7 henkilökohtaisella avaintunnisteellasi.

Kuntosali on varusteltu monipuolisesti ja pystyt toteuttamaan helposti erilaisia ja vaihtelevia treenejä. Painopakkalaitteilla voit treenata jalat, pakarat, etureidet, takareidet, selän, rinnan, olkapäät sekä suorat- ja vinot vatsat. Painopakkalaitteiden lisäksi tarjoamme välineet ja tilat myös voimailusta innostuneille ja alueella onnistuvat hyvin esim. penkkipunnerrukset, maastavedot ja kyykyt. Salilta löydät myös mm. jalkaprässin, smithin, ristitaljan sekä käsipainot ja kahvakuulat, joilla saat treeneistä entistä monipuolisempia. Käytössäsi ovat myös 15 kg ja 20 kg tangot sekä levypainoja 1,25 kilosta aina 40 kiloon saakka. Alkulämmittelyyn ja aerobisiin treeneihin voit hyödyntää juoksumatottoja, soutulaitteita, porraskonetta, kuntopyörää ja crosstraineria.

Power4You:n kuntosalilta löydät myös supersuositun crosstraining-alueen. Crosstraining eli toiminnallinen harjoittelu on erittäin tehokas ja monipuolinen treenimuoto, jota voit treenata yksin tai ryhmäliikuntatunneillamme. Crosstraining-alueella pääset treenaamaan mm. kelkan, hyppyboxin, painopallojen, köysien ja nyrkkeilysäkin avulla.

Kuntosalin vieressä sijaitsee ryhmäliikuntasali, jota voit käyttää vapaasti esim. venyttelyyn ja kehon huoltoon aina salin ollessa vapaana.

Yhteystiedot

Kangaskatu 30, 76100 Pieksämäki

p. 040 5200 994 / asiakaspalvelu
p. 045 6341 659 / Saku

asiakaspalvelu@power4you.fi
saku@power4you.fi

Power4you.fi

[ssba]