TÄRKEÄÄ TIETOA LIIKUNTATILOJEN VARAUKSISTA

20.3.2024

TÄRKEÄÄ TIETOA LIIKUNTATILOJEN VARAUKSISTA

Kevät alkaa olla jo pitkällä ja kesä hiipii jo monen meistä mieleen. Useimmat harrastustoiminnot loppuvat huhti-, toukokuulla ja liikuntasalit hiljenevät.

Ilmoitattehan harjoitusvuorojenne loppumisen ajankohdat liikuntatoimeen hyvissä ajoin, jotta vältytään turhilta laskutuksilta. Vuoron varaukset on myös hyvä tehdä suoraan laskutettavan tahon nimellä jolloin laskut löytävät suoraan oikealle vastaanottajalle. Jos seurallanne on tarpeettomia asiakastunnuksia Julius järjestelmässä, kannattaa ne käydä sulkemassa tai päivittämässä ajan tasalle.

Kesällä 1.6.-4.8.2024, koulujen liikuntasalit ovat suljettuna eikä niissä ole siivousta.

Liikuntahalleihin ja ulkokentille voi myös kesäaikaan varata vuoroja Julius varausjärjestelmän kautta tai liikuntatoimen toimistosta sport.tilojenvaraus@pieksamaki.fi tai 040 6764 780. Viikonloppuisin tai juhlapyhinä ei varaushakemuksia vahvisteta joten varaukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin arkipäivisin.

Tulevan kauden vuoroista emme järjestä varsinaista liikuntatilahakua. Ehdotuksemme on, että jatkaisimme ensi kauden samoilla vuoroilla kuin kuluneena kautena. Ilmoitattehan sopiiko tämä ehdotus teille ja samoin, jos teillä ei ole vuorojen tarvetta ensi kaudella. Odotamme vastaustanne 31.5.2024 mennessä. Kesän ja syksyn aikana voidaan tarpeen mukaan tehdä vuoroihin tarkennuksia ja varata edelleen mahdollisesti vapaaksi jääviä vuoroja.

Liikuntatoimisto palvelee kesä- ja elokuussa Seutuopiston toimistossa osoitteessa Savontie 13, 76100 Pieksämäki sekä sähköpostitse ja puhelimitse ma-to klo 9:00-12:00 ja 13:00-15:00, perjantaisin ennalta sovitusti. Heinäkuun toimistomme on suljettu.

[ssba]