Erityisliikuntakortti

Erityisliikuntakortti

Erityisliikuntakortti tarkoitettu työikäisille pieksämäkeläisille pitkäaikaissairaille, liikuntarajoitteisille tai vammaisille henkilöille. Kortilla pyritään edesauttamaan näiden henkilöiden omaehtoista liikuntaa.

Kortin myöntämisperusteina ovat EU:n vammaiskortti, tietyt KELA-korttiin merkityt sairaustunnusluvut tai lääketieteelliseen lausuntoon perustuvat syyt sekä työkyvyttömyyseläkekortti. Hakiessasi erityisliikuntakorttia, varmista, että sinulla on riittävät perustelut erityisliikuntakorttiin, esim. KELA-kortti tai lääkärinlausunto. Katso myöntämiskriteerit tästä.

Eritysliikuntakortin haltija voi ostaa uimahallista edullisemman erityisliikunta-uintikortin, jossa on samat käyttöehdot kuin seniorikortissa. Hinta on 55€/kausi (+korttimaksu 5€ uudesta kortista).  Erityisliikuntakortti oikeuttaa uimahallin käyttöön hallin aukioloaikoina sekä osallistumisen Pieksämäen Seutuopiston erityisliikunnan ryhmiin.

Erityisliikuntakortin käyttöehdot pdf

Kortin hakeminen:
Täytä hakemuslomake sähköisesti tai tulosta ja täytä kynällä. Sähköisesti täytetyn lomakkeen voi lähettää salattuna sähköpostina osoitteeseen riina.vakevainen@pieksamaki.fi. Paperisen hakemuksen voi palauttaa uimahallille liikuntaneuvonnan valkoiseen postilaatikkoon tai uimahallin kassalle sen aukioloaikoina. Hakemuksen hyväksymisen jälkeen henkilökohtainen laminoitu erityisliikuntakortti joko lähetetään asiakkaalle kotiin tai asiakas noutaa valmiin kortin uimahallin kassalta.

Hakemusten käsittelyaika noin kaksi viikkoa.

Hakemuksia ei käsitellä syyslomalla (vko 43), joulun aikaan (vkot 50-52) tai talvilomalla 2024 (vko 9).

Hakulomakkeet
Hakulomake TULOSTETTAVA

Hakulomake TÄYTETTÄVÄ

Lisätietoja:

Liikuntaneuvonta
Riina Väkeväinen
Puh. 040 758 7073

[ssba]