Lapset hallissa

Viihtyisiä ja turvallisia hetkiä lapsesi kanssa!

Liiku pukeutumis-, pesu- ja allastiloissa kävellen

Kouluikäisten lasten tulee käyttää oman sukupuolensa pukeutumis- ja peseytymistiloja

Vauvauimarit

Peseytymistiloissa on seinään kiinnitetty istuin, jossa vauva voi olla turvallisesti oman peseytymisesi ajan. Peseytymistilojen ja allasosaston wc:t  on varusteltu potalla. Uimavaipan käyttäminen on suositeltavaa, mutta ei pakollista.

Lelut
Hallissa on vesileikkeihin tarkoitettuja välineitä, joita voit tiedustella uimavalvojalta. Leluilla leikitään ainoastaan lastenaltaassa. Jos lapsesi tuo mukana omia leluja, niiden on oltava veteen soveltuvia ja ehdottomasti puhtaita.

Liukumäki
Liukumäki on tarkoitettu 5 – 12 vuotiaille lapsille. Sen painorajoitus on 50 kg. Liukumäessä vauhti on yllättävän kova. Huomioithan huoltajana, että pienten lapsien on vaikea hallita asentoaan, jolloi he ovat vaarassa satuttaa päänsä liukumäen reunoihin. Opeta lastasi pitämään molemmin käsin kiinni kaiteista portaita noustessa. Mäkeä lasketaan istuen katse eteen päin, näin lapsi ehtii reagoida mahdollisiin esteisiin veteen tultaessa.

Kellukkeet
Lapsille tarkoitetut kellukkeet eivät ole täysin luotettavia. Uimataidottoman lapsen tulee olla uima-altaassa huoltajan käsien ulottuvissa myös kellukkeiden kanssa. Turvallisuussyistä kelluttavien välineiden kanssa veteen hyppääminen on kielletty.

Veteen hyppääminen
Kuntouintialtaaseen hyppääminen on sallittu sille osoitetusta paikasta (radat 1-2 syvä pää). Lämminvesi-, kylmävesi- ja hieronta-altaisiin hyppääminen on kielletty. Lasten altaaseen voi hypätä huoltajan valvonnassa, jalat edellä muita altaassa olevia häiritsemättä.

Hieronta-allas
Hieronta-altaaseen voi tulla koko perheen voimin. Altaan reunat eivät ole tarkoitettu oleskeluun. Altaassa sukeltaminen on kielletty voimakkaiden pyörteiden vuoksi. Uimavalvojat eivät poreiden vuoksi näe altaan pohjalle hierontasuihkujen ollessa päällä.

[ssba]