Lasten uimakoulut

ELOKUUN UIMAKOULUT

VESI TUTUKSI –UIMAKOULU
ma-pe 16.8.-20.8.2021
klo 16:00 – 17:00 (allasaika n.30min) (Hinta 16€)

Uimakoulu on tarkoitettu aroille ja vettä pelkääville 5-vuotta täyttäneille lapsille. Tavoitteena on tehdä vedestä tuttu elementti, jossa lapsi uskaltaa liikkua itsenäisesti. Uimakoulu aloitetaan portailta edeten syvään päätyyn. Uimakoulussa mm. harjoitelleen kastelemaan kasvot, kokeillaan veden nostetta eri uintiasennoissa, tehdään uintiliikkeitä käsillä ja jaloilla. Uimakoulussa suositellaan uimalasien käyttöä (ei sukelluslaseja).

ALKEISUIMAKOULU 1/2021  TÄYNNÄ
ma-pe 23.–27.8.2021
klo 16:00 – 17:30 (allasaika n.60. min) (Hinta 32€)

Lapsille, jotka ovat jo veden kanssa tulleet tutuiksi. Alkeisuimakoulu on tarkoitettu
5-vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille lapsille. Uimakoulussa harjoitellaan uinnin alkeita sekä tehdään erilaisia vesitemppuja. Tavoitteena 5m – 10m uimataito.

Ilmoittautuminen
Ryhmiin vaaditaan sitova ennakkoilmoittautuminen. Uimakoulu toteutuu, kun osallistujia on vähintään seitsemän. Ryhmään mahtuu enintään 10 osallistujaa.

Ilmoita lapsesi uimakouluun joko
soittamalla p. 044 799 5225 tai sähköpostitse: uimahalli@pieksamaki.fi

Katso ohjeet uimakoululaisen huoltajalle:
http://sport.pieksamaki.fi/liikuntapaikat/uimahalli/ohjeet/uimakouluohje/

Lasten uimakouluja järjestetään pääsääntöisesti koulujen lomaviikoilla, vuoden vaihteen tiennoilla ja touko-kesäkuun ja elo-syyskuun vaihteissa. Uimakouluihin voi ilmoittautua kun tarkemmat ajankohdat ja ryhmät ovat julkaistu. Mainostamme näistä ryhmistä Sport Pieksämäen sivuilla, Facebookissa ja uimahallin ilmoitustauluilla. Emme ota vastaan ennakkoilmoittautumisia.

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter